ONTDEK HÉT ZOMERFESTIVAL VAN UTRECHT

Bezoek de mooiste festivaldag van het jaar op ons stukje paradijs aan het water en tussen de bomen. Zoveel tropisch entertainment, attracties en gezelligheid vind je nergens anders. Ontdek hieronder wat je gaat beleven op zaterdag 8 juli!

GENIET VAN 70+ MEGA ACTS

Kan het nóg dikker dan vorig jaar? JA! We hebben namelijk meer dan 70 headliners, top artiesten en talenten zoals Nicky Romero, Lucas & Steve, La Fuente, Paul Elstak en Jonna Fraser live.

VERDWAAL BIJ 6 VERSCHILLENDE PODIA

Ga los op de Mainstage met Nicky Romero en La Fuente, schud je heupjes bij Club MAGGY met Jonna Fraser live en Afro Bros, stamp de voeten onder je lijf vandaag bij de HardLife met Frequencerz en Outsiders, ga terug naar de classics bij Ultra90’s met Paul Elstak en Darkraver, dans op de lekkerste house bij Municipal met Benny Rodrigues en Prunk of bereid je voor op kilo’s confetti bij ons Feestcafé met Hitjesdag DJ Team en Eeuwige Jeugd.

MEGA DIVERS, DUS VOOR AL JOUW VRIENDEN

Houden jouw vrienden van house, urban eclectic of toch eerder van hardstyle of hardcore classics? Waar ze ook op willen dansen, Ultrasonic Festival heeft het allemaal. Dat betekent dat jouw hele vriendengroep de tijd van hun leven zal hebben en niemand thuis hoeft te blijven. Iedereen is welkom!

EEN STUKJE PARADIJS AAN HET WATER

De Maarsseveense Plassen is een prachtig stukje natuur recht in het hart van Nederland. Struin met je voeten over het warme zand terwijl je uitkijkt over het water of verdwaal tussen de bomen terwijl je geniet van jouw favoriete muziek op de achtergrond.

TOP ATTRACTIES & TROPISCH ENTERTAINMENT

Van een reuzenrad tot een zweefmolen, een hangmatten paradijs, sexy danseressen & steltlopers over het hele terrein, een speeltuin, creatieve games en nog veel meer. Bij Ultrasonic Festival is er altijd iets te beleven tussen het dansen door.

DE LEUKSTE MENSEN KOMEN UIT UTRECHT

Een rondje over ons prachtige terrein maakt het al snel duidelijk: hier vind je de leukste mensen. Overal een glimlach, iedereen zomers gekleed en iedereen beleeft de dag van hun leven. Genieten doe je bij Ultrasonic Festival, dat moet je meemaken!

DE DIKSTE LICHT­, LASER­ & VUURWERKSHOWS

Zodra de zon zakt achter de horizon komen onze podia tot leven met de dikste licht-, laser- en vuurwerkshows die je ooit hebt gezien. Kijk je ogen uit vanaf de Mainstage tot het Feestcafé en vergeet de wereld om je heen.

FOODTRUCKS, COCKTAILBARS & MEER

Van een simpel frietje met snack tot de heerlijkste creatieve food trucks en cocktailbars, bij Ultrasonic Festival is er altijd een gigantische keuze aan food & drinks. Proberen is natuurlijk op eigen risico, want je zult er geen genoeg van krijgen!

SUPER MAKKELIJK TE BEREIKEN

De Maarsseveense Plassen liggen nagenoeg direct aan de A2 snelweg, die vanuit het hele land makkelijk te bereiken is. Kom jij liever met het openbaar vervoer? Dan kun jij de hele dag simpel en snel met de bus vanaf de plas naar treinstation Maarssen of Utrecht Centraal. Zorgeloos genieten noemen wij dat!

TICKETS LINE-UP