DATUM EN TIJD

Ultrasonic Winter Festival (INDOOR) vindt plaats op zaterdag 21 december van 22.00 tot 05.00 uur in de Central Studios. De deuren sluiten om 03.00 uur. Er geldt de regel 'binnen = binnen'. Wees op tijd om een wachtrij te voorkomen!

ADRES

Central Studios, Gietijzerstraat 3/5, 3534 AV, Utrecht.

MINIMUMLEEFTIJD

Voor Ultrasonic Winter Festival (INDOOR) geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Neem een geldig legitimatiebewijs mee naar het evenement.

VIP INGANG

Voor iedereen met een VIP Ticket is er een aparte entree. Deze ingang bevindt zich links naast de reguliere entree.

BETAALMETHODES

In de Central Studios kun je munten halen met contant geld of pinpas.

IS ER EEN DRESSCODE?

Nee.

MAG IK FOTO’S MAKEN?

Met uitzondering van (semi-)professionele apparatuur is het meenemen van een (digitaal) fototoestel en/of videocamera (ook GoPro) gewoon toegestaan. Vergeet niet om de leukste foto’s te delen op Social Media met hashtag #ULTRASONIC. Selfie-sticks zijn niet toegestaan.

KLUISJES & TASSEN

Ja, er zijn kluisjes aanwezig in de Central Studios. Het is niet toegestaan om grotere tassen mee naar binnen te nemen.

OPENBAAR VERVOER

De Central Studios liggen op 5 minuten loopafstand van Station Utrecht Zuilen. Daarnaast rijden er bussen vanaf Utrecht Centraal. Plan snel en eenvoudig de route van huis naar Central Studios met het openbaar vervoer via: www.9292.nl.

PARKEREN

Rondom de Central Studios is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

ZERO TOLERANCE BELEID

Wij hanteren een ‘zero tolerance’ beleid bij Ultrasonic Winter Festival (INDOOR). Dit betekent dat iedereen bij aankomst gefouilleerd wordt en hierbij aangetroffen verboden middelen in beslag worden genomen.

Voor vragen en informatie kun je ook e-mailen via: info@ultrasonic.nl