🦊🏝BIGGER & HOTTER THAN EVER

Beleef de grootste editie van Ultrasonic Festival ooit. Met meer dan 70 artiesten, onvergetelijke shows & 6 mega stages gelegen aan het water kunnen jij en je vriendengroep maximaal losgaan op zaterdag 13 juli.

πŸ₯΅πŸ”₯REBLCITY BY OUTSIDERS

Niemand minder dan Outsiders zal onze HARDLIFE stage overnemen voor een exclusieve REBL City hosting. Hij heeft zelf de line-up samengesteld, van hardstyle tot hardcore Γ©n neemt zijn hele REBL City Circus mee om te zorgen voor de dikste dag van jouw festivalzomer.

πŸŽ‰πŸ€© 6 AREAS & 70+ ARTIESTEN

Er is natuurlijk veel meer te beleven, zoals ons middelpunt: π—§π—›π—˜π—›π—œπ—Ÿπ—Ÿ Mainstage! Schudden doe je bij π—–π—Ÿπ—¨π—•π— π—”π—šπ—šπ—¬ , de DIKSTE club van Utrecht! Even terug in de tijd bij π—¨π—Ÿπ—§π—₯π—”πŸ΅πŸ¬β€™π—¦ stage, alleen de lekkerste House bij de tropische π— π—¨π—‘π—œπ—–π—œπ—£π—”π—Ÿ stage en kom samen de polonaise lopen, meezingen met de grootste hits en proosten op het goede leven in π—›π—˜π—§π—™π—˜π—˜π—¦π—§π—–π—”π—™π—˜Μ.

πŸŒžπŸ’ƒ IT'S ALL SUN & GAMES

Naast de vele artiesten op ons strand hebben we de leukste attracties als een reuzenrad, chill cafΓ©, karaoke, schommel, zweefmolen, hangmatten-jungle en veel meer.

🍒🍹 PROEF & PROOST

Dansen maakt hongerig en verdwalen op ons strand maakt dorstig. Van een simpel frietje met snack tot de heerlijkste creatieve food trucks en cocktailbars, bij Ultrasonic Festival is er altijd een gigantische keuze aan food & drinks.

Tickets